FR

Onze diensten

Virtuele 3D-rondleiding

"Het is alsof je er binnenin rondwandelt !"

Wat is een virtueel bezoek ?

Ga voor een virtuele rondleiding en presenteer uw woning als nooit tevoren. Maak een realistische online ervaring met betrekking tot het interieur van elk huis, kantoor of appartement. Trek de aandacht van kopers en overtuig hen met deze innovatie. Onze virtuele 3D rondleiding zal u helpen om uw advertentie te doen opvallen!

Ontdek het concept in immersie

De voordelen voor verhoog uw omzet

Meer betrokken bezoeken

Indien de koper reeds de woning in 3D heeft ontdekt op uw website, heeft hij al een eerste evaluatie van deze. Geen onnodige bezoeken, noch voor u, noch voor de koper of de verkoper. De keuze om een bepaalde woning dan toch te bezoeken is gebaseerd op een "pre-rondleiding" uitgevoerd op uw website.

Een etalage van kwaliteit

Vergeet de statische foto's; een 3D-rondleiding is veel aantrekkelijker en geeft een meerwaarde aan de woningen die op uw website beschikbaar zijn. Uw catalogus is toegankelijker, transparanter en maakt het de kopers gemakkelijker om contact met u op te nemen voor een reëel bezoek. Denk ook aan de verkopers die de voorkeur geven aan vastgoedmakelaars die met professionele en gedifferentieerde technologieën werken.

Innovatie ten behoeve van de diensten

Het gebruik van deze technologie in de vastgoedsector in België, is nog steeds anekdotisch. Als u de nodige stappen nu onderneemt, zal u niet als nakomer eindigen. Durf innovatie !

De voordelen voor de koper

Geen onaangename verrassingen

Een 3D-bezoek is geruststellend voor de koper. Hij wil geen tijd verspillen aan bezoeken die niet overeenstemmen aan zijn wensen en foto’s geven niet altijd het juist beeld van de woning. Als hij op uw website surft en daar bij enkele van zijn favoriete woningen een 3D- bezoek uitvoert, zal hij gemakkelijker contact met u opnemen om een reëel bezoek te regelen.

Opnieuw bezoeken

Geen tijdverspilling meer voor de makelaar om meerdere malen, met dezelfde koper, dezelfde woning te bezoeken. Als deze koper de woning die hij wenst aan te schaffen aan zijn familie wil tonen, dient hij gewoon naar uw website te surfen om hen via een 3D-bezoek het interieur te laten ontdekken.

Ontdek een demonstratie van dit concept

Hoeveel zal mij dit kosten ?

Offerte op maat

Voor uw behoeften Neem contact op met ons